Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Diners, American Express). Η  OPTOCENTER - ΨΥΡΡΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ  σε συνεργασία με την τράπεζα Alpha bank έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής κάρτας (όχι με χρεωστική) υπάρχει δυνατότητα άτοκων δόσεων για ποσά άνω των 100 ευρώ.
  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η έξτρα χρέωση της αντικαταβολής είναι 2,00 € με την μεταφορική ACS.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας μία φωτογραφία ή ένα αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής πληρωμής μέσω e-mail στο info@optocenter.gr. Η αποστολή της φωτογραφίας ή του αντίγραφου της απόδειξης αυτής, προηγείται της εκτέλεσης της παραγγελίας. Είναι σημαντικό στην αιτιολογία κατάθεσης σας να αναγράφεται το όνομα σας και ο αριθμός παραγγελίας σας. 
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
IBAN: GR3201402550255002320005893
Όνομα Δικαιούχου: ΨΥΡΡΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 
Συγκατάθεση cookie