Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

  • COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ  από το Κατάστημα Ελευθερίου Βενιζέλου 190 Κερατσίνι


COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας
Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε ,η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier –ACS και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος αποστολής από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι έως δύο εργάσιμες ημέρες .Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή έχει καταργηθεί από τον προμηθευτή μας θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων κατά την μεταφορά .Συνεπώς, αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών από την παραλαβή.

Χρεώσεις αποστολών:

  • Για παραγγελίες αξίας έως 50 € το κόστος των μεταφορικών είναι 3 €.
  • Για παραγγελίες άνω των 50 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλες τις περιοχές εντός Ελλάδος.
  • Το Κόστος Αντικαταβολής είναι 2 €.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ACS στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την εταιρεία courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη, η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της ACS.
Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το [email protected].

Παραλαβή από το κατάστημα Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών και μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα κατά τις ώρες λειτουργίας του και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Συγκατάθεση cookie